Kemperol-tiivistys

Olemme maahantuojan kouluttama/valtuutettu urakoitsia katso alareunan sertifikaatti.

Kemperol on Saksassa kehitetty tiivistysmenetelmä, jolla saadaan tekniseltä käyttöiältään 25 vuotta kestävä tiivistys yksittäisille vuotokohdille ja läpivienneille. Tiivistyksillä on viiden vuoden takuu. Kemperol-tiivistys sopii lähes kaikille materiaaleille, esimerkiksi tiilelle, mineriitille, metallille ja lasille.

Yleisimpiä Kemperol-tiivistyskäyttökohteitamme ovat kattovuotojen lisäksi vanhojen katteiden läpipultattujen reikien paikkaukset. Vanhojen kiinteistöjen kiinteiden vesikourujen paikkauksesta on myös hyviä kokemuksia – niissä Kemperol-tiivistys on toiminut kustannustehokkaana paikkausmuotona.

KEMPEROL® 2K-PUR haastavien kattorakenteiden korjaamiseen

KEMPEROL® 2K-PUR on liuotinvapaata ja hajutonta, ja se sopii siten käytettäväksi esimerkiksi kiinteistöjen ilmastoinnin yhteydessä tai kun tulityöt eivät ole sallittuja. KEMPEROL® 2K-PUR soveltuu myös kiinteistöjen ulkopuoliseen vedeneristykseen. Sopiville pinnoille käytettynä Kemperolilla saavutetaan elastinen, saumaton ja pitkäaikainen vedeneristys, joka kestää myös UV-säteilyä.

KEMPEROL® 1K-SF tasakatoille, terasseille ja patioille

KEMPEROL® 1K-SF on vaivaton ja nopea vedeneriste terassien ja parvekkeiden yksityiskohdille sekä tasakatoille. Se soveltuu erinomaisesti erilaisille pinnoille ja on liuotinvapaata. Tiivistys pitää sadetta kahden tunnin kovettumisajan jälkeen.

 

PYYDÄ TARJOUS