Kemperol-tiivistys

Olemme maahantuojan kouluttama/valtuutettu urakoitsia katso alareunan sertifikaatti.

Kemperol on Saksassa kehitetty tiivistysmenetelmä, jolla saadaan tekniseltä käyttöiältään 25 vuotta kestävä tiivistys yksittäisille vuotokohdille ja läpivienneille. Tiivistyksillä on viiden vuoden takuu. Kemperol-tiivistys sopii lähes kaikille materiaaleille, esimerkiksi tiilelle, mineriitille, metallille ja lasille.

Yleisimpiä Kemperol-tiivistyskäyttökohteitamme ovat kattovuotojen lisäksi vanhojen katteiden läpipultattujen reikien paikkaukset. Vanhojen kiinteistöjen kiinteiden vesikourujen paikkauksesta on myös hyviä kokemuksia – niissä Kemperol-tiivistys on toiminut kustannustehokkaana paikkausmuotona.

 

Kesän 2019 aikana asensimme noin 500kpl kemperol paikkaa peltikatoille.

Pinnoitimme noin 200metriä  räystäskourua.

Kesän 2020 aikana asensimme noin 800kpl kekperol paikkaa peltikatoille.

Tiivistimme piipunjuuria sekä jiirejä useissa kohteissa.

KEMPEROL® 2K-PUR haastavien kattorakenteiden korjaamiseen

KEMPEROL® 2K-PUR on liuotinvapaata ja hajutonta, ja se sopii siten käytettäväksi esimerkiksi kiinteistöjen ilmastoinnin yhteydessä tai kun tulityöt eivät ole sallittuja. KEMPEROL® 2K-PUR soveltuu myös kiinteistöjen ulkopuoliseen vedeneristykseen. Sopiville pinnoille käytettynä Kemperolilla saavutetaan elastinen, saumaton ja pitkäaikainen vedeneristys, joka kestää myös UV-säteilyä.

KEMPEROL® 1K-SF tasakatoille, terasseille ja patioille

KEMPEROL® 1K-SF on vaivaton ja nopea vedeneriste terassien ja parvekkeiden yksityiskohdille sekä tasakatoille. Se soveltuu erinomaisesti erilaisille pinnoille ja on liuotinvapaata. Tiivistys pitää sadetta kahden tunnin kovettumisajan jälkeen.

 

PYYDÄ TARJOUS