Palvelut asunto-osakeyhtiöille

Kattomaalaukset/pinnoitukset

Kesän 2019 aikana toteutimme 16 kpl as.oy.n kattoprojektia.

Uuden pinnan sai noin 28.000m2 kattoa.Me tiedämme siis miten tärkeää toimittaessa tälläisissä kohteissa on esim.asukkaille tiedoittaminen.

 

Kemperol vuotojen paikkaukset/tiivistykset 

2019 vuonna paikkasimme noin 500 reikää ja pinnoitimme yli 200metriä ränniä kemperolilla.

Kesän 2020 aikana toteutimme noin 20 kpl as.oy. kattoprojektia

Pinnoitimme /maalasimme noin 40.000m2 kattopintaa

Paikkasimme kemperolilla noin 800 reikää

Torbopuhalsimme erilaisia kohteita noin 1000 tuntia

 

Kattokuntotarkastukset ja -työt

Teemme asunto-osakeyhtiöille kattokuntotarkastuksia. Laadimme tarkastuksesta raportin huoltosuosituksineen. Tulemme pyydettäessä myös yhtiökokoukseenne kertomaan näkemyksemme kattonne vaatimista toimenpiteistä.Kattomaalauksista itse tekijänä meillä on yli 30 vuoden kokemus.

Harmillisen usein vastaamme tulee kuntoarvioita/tarjouksia, joissa yritykset, joilla ei ole omaa tuotantoa puhallukseen, maalaukseen tai pinnoitukseen, ovat suositelleet kallista kattoremonttia. Vanhat kattopellit ovat usein paksumpia kuin nykyiset, ja niistä saadaan oikeilla menetelmillä ja materiaaleilla jopa parempi lopputulos kuin kalliilla kattoremontilla, parhaimmillaan kolmasosahinnalla kattoremonttiin nähden.

Ulkovuorauksien maalaukset niin puulle kuin betonille kattoja tietysti unohtamatta.

Katon vuosihuolto sopimus.Sisältö räätälöidään tapauskohtaisesti esim.rännien puhdistus,kasvustonesto myrkytys,silmämääräinen tarkastus.

Lumenpudotukset

Teemme kiinteähintaisia lumenpudotuksia asunto-osakeyhtiöille, kuten myös yksityisille ja teollisuudellekin. Lue lisää >>

 

PYYDÄ TARJOUS